Igrai Igri » Трудни Игри » Верижна реакция » Boomshine
8.4 / 10 - 213

Boomshine

Тази игра ще те държи на ръба на твоя стол дълго време. Първоначално може да изглежда много лесна, но както винаги това може да бъде заблуждаващо. Опитай да взривиш и детонираш всички цветни балони.

Boomshine е измамно проста игра - загадка, която ще Ви държи в плен с часове. Докато в началото е лесна за играене, то майсторските нива, по-специално последните, са трудни. Обаче с малко практика, Вие със сигурност ще можете да сложите името си на стената на славата на Boomshine, най-добрите, флаш онлайн игри.
Разбира се, оригиналната Boomshine е страхотна, но ако искате различно предизвикателство, след като сте минали първата игра, за повече забавления, ние Ви предлагаме да опитате Скункс Бластер. Тази флаш игра е като Boomshine и е представена от 10 уникални предизвикателни нива. Мислите ли, че можете да се справите? И не забравяйте Bombs 3, там ще използвате мишката за да местите и взривявате бомбите, за да преминете нивото. Това е друга страхотна флаш игра, подобна на Boomshine. Дали ще играете оригиналната игра или ще опитате някои от вариантите, които педлагаме, ние смятаме, че буквално ще се "взривите"! Тази игра не е за всеки, но за геймърите с железни сърца, които обичат предизвикателства и искат нещо ново, това е страхотна възможност да играят онлайн.