Igrai Igri » Адвенчър Игри » Garfield
8.1 / 10 - 4961

Garfield

Гарфилд вероятно е най-забавната котка на света. Колко котки може да изброите, които мразят понеделниците толкова много и страшно много обичат лазаня? В тези игри може да преобличате Гарфилд, да играете пинг понг с него или да му помогнете да хване любимата си лазаня. Забавлявайте се с игрите с тази страхотна котка!

Познавате ли дебела котка, която обича лазанята и дрямката? Ако сте фен на рижавата котка, много ще харесате колекцията ни от флаш игри с Гарфийлд. Най-хубавото е, че всички те се играят безплатно онлайн. Няма нужда да отделяте много средства, за да се порадвате на фантазиите на дебелите котки. И не се бойте, може да видите също така някои от другите герои от известните анимации.

В Облечи Гарфилд можете да обличате Гарфийлд както пожелаете! Както можете да си представите, тази игра може да бъде много забавна. Ако искате нещо малко по-различно, пробвайте с Garfield 2, която предлага малко повече приключения и различен начин на игра. И накрая, смятаме, че можете също така да харесате Гарфилд Полудява за Храна, която е игра с храна. Знаете колко много котката Гарфийлд обича храната! Която и от многобройните флаш игри за Гарфийлд решите да пробвате, смятаме, че ще се забавлявате. Нищо не може да се сравни с това да бъдете известната рижава котка. Във всички тези видове игри, които предлагаме, има по нещо за всеки. Докато някои от тях са насочени към по-млади играчи, тази котка е обичана от хора на всякаква възраст. Смятаме, че ще се влюбите наново в тази котка, когато започнете да играете.