Igrai Igri » Игри в мултиплеар
8.4 / 10 - 3236

Игри в мултиплеар

Вие сте геймър, който не обича да играе сам? Това вече няма да ви се налага! Насладете се на тези мултиплеърни игри, които ви дават възможност да играете с хора от целия свят! Предизвикайте ги на състезание или се опитайте да ги повалите в някоя от игрите със стрелба! Забавлявайте се!

Ако обичате да играете игри с много участници, то сега можем да Ви зарадваме с новината, че предлагаме игри за повече от един участник. Ние всъщност, имаме много различни видове Игри в мултиплеар, които можете да играете безплатно, онлайн. Без значение, какъв тип игра харесвате, ние със сигурност имаме нещо с което да Ви зарадваме. Goodgame Empire е една от нашите видео игри за много участници, но е една от най-популярните. Тя е стратегическа флаш игра, в която строите царството си "парче по парче". Вие трябва да развивате икономиката си и да се биете за територии. Това, че имате за конкуренция хора като Вас, прави играта много забавна.
UMAGUMAG
75%
Не всички от нашите игри за много играчи са стратегически или игри за война. Всъщност, ние имаме Goodgame Farmer, която е много популярна между много хора, които обичат да се грижат за култури, да ги отглеждат, да прибират реколтата и да придобиват опит и вдигат ниво. Тази флаш игра за много участници е много забавна и без безбройни убийства. И ако искате нещо по-малко екзотично, опитайте Goodgame Poker. Можете да играете класическа игра на карти срещу истински съперник. Страхотното нещо в тази игра е блъфирането! Трябва да поиграете, за да видите какво имаме предвид, но ако харесвате игрите с карти, трябва да опитате точно тази.