Igrai Igri » Телевизия & Филми
8.3 / 10 - 14548

Телевизия & Филми

В тази категория може да играете игри, които са базирани на любимите ви филми и телевизионни шоу програми. Играйте като Спондж Боб и преживейте всички негови приключения в Бикини Ботъм или спасете Таунсвил като едно от реактивните момичета!

Ако Вие сте от любителите на киното и след това искате да се потопите в екшън, сега ще можете да го направите с нашата селекция от флаш игри, направени по известни телевизионни герои. Ben 10 Igri и Spongebob са две популярни поредици, които имат свои собствени категории. Спондж Боб - игрите не са за деца, но много възрастни ги намират за много подходящи за убиване на времето.
С видео игри, направени по хитови филми и телевизионни предавания, Вие можете да поемете контрол върху звездите и да промените историята по свой си начин. Искате ли да бъдете Батман и да спасите Готъм сити от разрушения? Сега можете! Ние дори имаме флаш игра, базирана на История за играчките....... и отвъд! Ако имате любим филм или телевизионно шоу, има голям шанс, ние да имаме игра, базирана на него. Naruto Ultimate Biker е един пример. Въз основа на хитово анимационно телевизионно шоу, тази игра Ви пуска директно в събитията като велосипедист. За феновете на анимационните карикатури, тази игра ще предложи часове за забавления - при това безплатно. И това е само една от многото различни игри, базирани на филми и телевизионни предавания, които са на разположение.