Igrai Igri » Платформени Игри
8.3 / 10 - 65535

Платформени Игри

Насладете се на голямото разнообразие от платформени игри, което предлагаме. От изпълнени с екшън игри, в които стреляте и бягате, до платформени игри тип Супер Марио, ние имаме всичко! Тези игри ще ви осигурят часове забавление!

Ако сте стар училищен геймър, направо ще изкуфеете пред нашата колекция от платформени игри. Без значение дали харесвате сайд скролери (мисля, че е Супер Марио или Соник), или Ви допада повече Скачане и стрелба или дори Скочи към топа, тези безплатни флаш игри ще Ви върнат назад във времето. Да можеш да играеш конзолни игри, безплатно и онлайн е една сбъдната мечта за много хора. Ако Вие сте един от тях, Вие няма да имате нужда от контролер за да влезете в действие. С игри като Mario Boxing, Super Mario Cross Game и , Вие можете да видите, че ние обръщаме внимание на качеството на игрите, включени в този сайт.
RunRun
89%
Най-страхотното нещо в нашата колекция от платформени игри е, че имаме голямо разнообразие. Например, Вие имате нещо като Armadillo 1 - която има два разклона на пътя, в които историята е малко смахната, но играта все още работи на различни нива. След това имате друга игра, като Жена на Върха. Raze може да Ви отнеме малко повече време за да я минете. С 15 различни нива, пълни с приключения, тя ще Ви отнеме малко повече време. Едно от готините неща тук е, че ако го направите с човешка кампания, Вие ще отключите кампания на извънземно и можете да играете от другата страна!
RazeRaze
88%