Igrai Igri » Игри на даска и Карти
8.5 / 10 - 65535

Игри на даска и Карти

Писнало ли ви е да играете настолни игри със семейството си? Баща ви винаги да пуска глупави шеги, а брат ви да става от масата веднага щом разбере, че губи? Сега може да играете любимите си настолни игри тук, онлайн!

Ако сте любител на класическите настолни игри, Вие сте късметлия. Ние имаме много, различни и любими игри, които Вие със сигурност си спомняте от детството. Ние имаме и доста различни игри на карти. Без много насилие, тези флаш игри са страхотни, за геймъри от всички възрасти. Фамилната вечер за игри може да бъде страхотна ако всеки получи право да играе на любимата си настолна игра! Игри с размяна на карти са друга под-категория от Игри на даска и Карти, която може да поискате да пробвате. Игрите със закупуване на карти могат да бъдат много забавни и с нашата безплатна флаш версия, не е необходимо да харчите тонове пари за да си купите най-добрите карти. Заредете играта и играйте. Това е толкова лесно.
За тези, които обичат да играят класически, стратегически игри, ние имаме и по-традиционни настолни игри, като Шах. Без значение дали ще играете срещу компютър или срещу човек от другия край на земята, Вие със сигурност ще намерите за "велика" играта на шах. За игрите на карти, ние горещо препоръчваме Goodgame Poker. След като се регистрирате, безплатно, Вие ще можете да проектирате аватара си в играта. Това ще Ви бъде полезно, когато се опитвате да блъфирате. Да, тази безплатна флаш игра ще Ви позволи да блъфирате опонента си и така да подредите чиповете си и печалбите си.