Igrai Igri » Симулации
8.4 / 10 - 11830

Симулации

Тези симулационни игри са за всеки, който харесва по-задълбочените приключенски игри. Трябва наистина да мислиш и да си стратег, за да управляваш фирма или да построиш остров!

Ние имаме всички видове симулационни игри - от управление на самолети до изграждане и управление на град и състезания с коли. Играта в симулантна среда може да бъде много забавна. И на нашия сайт, Вие можете да играете тези флаш симулационни игри безплатно. Това е точно така - не е необходимо да плащате членска такса или да плащате за да играете нашите игри, които симулират различни аспекти от живота.
Ферма Симс е много популярна в момента. Ако обичате да отглеждате култури и да повдигате ниво, то Вие, също, ще се влюбите в нашите Построй твой остров. Ще Ви се наложи да построите цял собствен остров! Както можете да си представите, тази работа ще Ви предложи часове от забавления. Нашите симулационни игри не спират дотук. Ние предлагаме дори много по-реалистични симулационни игри. Например, можете да усетите какво е да работите като ветеринарен лекар и да работите във ветеринарна лечебница с животни или пък да разберете какво е да си медицинска сестра в болница! Ние предлагаме и бизнес симулационни игри, така, че можете да разберете какво е да управлявате хотел или агенция по почистване. Каквото и да си представяте, ние със сигурност ще Ви накараме да преживеете опит.
10661066
89%