Igrai Igri » Симулации » Бизнес игри » Управлявай магазин
8.7 / 10 - 9368

Управлявай магазин

Искаш ли да разбереш какво е да управляваш бизнес? Тази игри с магазини дават известен опит на неопитните бизнесмени. Като цяло, тези игри са наистина лесни след като веднъж ги схванете. Но колкото повече време прекарвате да ги играете, те стават толкова по-забавни.

Имаш ли това, което е необходимо за да започнеш бизнес? В нашите флаш игри за започване на бизнес ще можеш да разбереш! Тези бизнес симулации са много забавни. Могат да бъдат малко разочароващи докато се опитваш да научиш правилата, но ние мислим че със сигурност ще намериш нещо, което харесваш когато опитваш една или друга от игрите в тази категория. Откриването на магазин може да бъде много забавно. В Jewel Shop имаш много ценен запас от стоки, които трябва да продадеш. Това е игра, която е лесна за играене, но ще те накара да се зарибиш по нея без време. За феновете на игрите за стартиране на бизнес тази със сигурност ще бъде хит.
Ако си в модата, ще се влюбиш в Fashion Frenzy Shop. Трябва да управляваш магазин, но това не е толкова лесно колкото звучи първоначално. След като започнеш да играеш ние смятаме че няма да искаш да спреш докато не получиш най-високият резултат, правейки най-много пари. В Облечи Ръш трябва да опиташ да задържиш клиентите докато чакат техните поръчки. Колкото по-добре го правиш толкова по-далече ще можеш да отидеш в играта. Не всеки ще може да овладее тази игра, но определено е забавно да опиташ!