Igrai Igri » Симулации » Скоростно влакче
8.5 / 10 - 25238

Скоростно влакче

Возете се цял ден на ваше собствено скоростно влакче. Може да направите височините стръмни, а завоите много остри, за да бъде изживяването по-екстремно.

Нашите Flash игри с влакче в увеселителен парк ще ви забавляват, докато се опитвате да построите съвършения тематичен парк или обиколка. Симулационните игри в тази категория със сигурност ще ви осигурят приятни часове, докато се опитвате да създадете най-добрата вълнуваща обиколка. Като начало, би трябвало да опитате Строител на Влакчета. Трябва да построите обиколка с влакче в увеселителния парк, което да прибере всички монети по екрана. Звучи лесно, но с напредването в играта става все по-трудно да запазите обиколката безопасна, за да не изпадне никой от возещите се!

В Призрак във Влака играете кондуктор, а работата ви е да стоите балансиран и да поддържате обиколката с влакчето интересна за всички пътници. Тази странна игра със сигурност ще предизвика изблици на смях с опитите ви да останете в равновесие докато провеждате обиколката. В РолерКостер Ръш, номерът е да намерите съвършения баланс между безопасност и факторът забава. За целта, използвате спирачка за контролиране скоростта на влакче, докато то върви нагоре и надолу по хълмовете. Искате пътниците да се забавляват и същевременно да бъдат в безопасност. Това не е толкова лесно, колкото изглежда!