Igrai Igri » Симулации » Бизнес игри » Игри с хотели
8.9 / 10 - 9948

Игри с хотели

Да управляваш хотел не е лесна работа. Трябва да планираш предварително и да издаваш правилните заповеди на твоите служители. С нашите хотелски игри постоянно ще бъдеш зает. Ако се упражняваш и се увериш, че всичко е изпълнено навреме, трябва да постигнеш най-високият възможен резултат. Всички наши онлайн хотелски игри целят гостите да останат доволни.

Нашите флаш игри със симулации на хотели ще те държат зает като обикаляш и опитваш да подобриш ефективността на хотела. Да направиш всички гости щастливи може да бъде малко сложно! Ако останеш в него и научиш какво трябва да правиш може да успееш да завършиш играта с възможно най-високият резултат. Игрите в тази категория са безплатни за онлайн игра. Твоите умения за управление на времето трябва да бъдат изключителни когато играеш Хотелът на Джейн. Ти си управителят на натоварен хотел и трябва да си сигурен, че си се погрижил всичко да върви гладко или гостите ти ще бъдат разстроени. Колко добре можеш да управляваш този хотел?
В Castle Hotel си превърнал замък в хотел, но това е само началото! След като хотелът и курорта са отворени трябва да се увериш, че си се погрижил за всичко навреме. Когато ти си собственик на място като това, никога не знаеш какво ще се случи след това. В Хотелът на Джейн 2 ти си мениджърът на хотела на елитно място, където отсядат богати и известни хора. Ще трябва да направиш много неща, за да се увериш че всички са щастливи и всичко в хотела протича гладко. Това е една от нашите любими флаш игри за хотелско управление.