Igrai Igri » Симулации » Бизнес игри » Игри с ресторант
9.4 / 10 - 13976

Игри с ресторант

Всеки иска да управлява свой собствен ресторант! Сега вече това е възможно с нашите игри с ресторант. Обслужвайте добре клиентите си като им сервирате храна и напитки навреме. Уверете се, че сервитьорите ви са бързи, а храната изискана. Така вашият ресторант ще се стане най-известният в града!

Притежавате ли нужното, за управлявате ресторант? Ако обичате храната, храненето или дори готвенето, нашите Flash игри с ресторант ще събудят апетита ви. Някои са наистина лесни, докато други изискват повече умения, но имаме по нещо за всички типове играчи. Страхотното е, че можете да играете безплатно онлайн. Една от любимите ни Flash игри с ресторант, които може да играете онлайн, е Papa's Freezeria. В нея отговаряте за магазин за сладоледи и трябва да вземате поръчки, да правите мелби и да ги сервирате. После клиентът изяжда творението ви и оценява колко добре сте се справили.
В Serving Game, играта се върти около обслужването на клиенти. Способен ли сте да доставите навреме всички поръчки на правилните хора, на правилните маси, без да получите оплакване от тях. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще получите. За любителите на сладки неща, Yum Cookies е удоволствие. Но ви предупреждаваме - докато играете, може да огладнеете! Която и игра с управление на ресторант да изберете, вярваме, че ще си прекарате добре докато се опитвате да готвите, сервирате и правите всичко друго, което е необходимо.