Igrai Igri » Летящи игри
8.5 / 10 - 3684

Летящи игри

Кой ли не е искал да стане пилот като малък? Сега можете да изживеете тази мечта! В тази категория имаме множество различни игри с летене. Имаме игри, в които трябва много да внимавате, за да приземите самолета си цял. Ако сте по-безразсъден типаж като Топ Гън, трябва да пробвате някоя от нашите игри с въздушни боеве!

Летенето може да осигури часове забавления, докато буквално, осъществите всичките си мечти и фантазии за полет. Независимо, дали искате да летите през облаците, в самолет по Ваш избор, или искате да вземете участие в битка с изтребител или два, ние имаме по нещо за всеки пилот от "фотьойла". Някои от нашите любими игри са Призе ми се успешно, Raiden X и Събиране и летене. Ако никоя от тях не Ви харесва, тогава опитайте Въздушен Бой, Хеликоптер и Пилот Каскадьор и започнете да обикаляте въздушното пространство. Няма значение по какъв начин обичате да летите, нашите видео игри ще Ви накарат да летите нависоко.
Bomber at War е една от многото игри със самолети, които предлагаме. В Bomber at War, Вашата мисия е да разбиете врага с бомбардировача си. Можете дори, да вдигнете ниво и да получите по-големи бомби, с които да причинявате по-големи разрушения. Можете също да подобрите и плана си. Ще можете ли да го направите до последната си мисия? H.A.W.X. 2 е друга Въздушен Бой, класика, която ще Ви държи нащрек. Направена отчасти по известен писател, в нея можете да вземете самолет от самолетоносач и да продължите да вредите на врага. И повярвайте ни, наистина има какво да се повреди. Skies Of War е много подобна, но геймърите я харесват повече.