Igrai Igri » Логически Игри » Мач 3 » Стрелба по Балони
9 / 10 - 56662

Стрелба по Балони

Всички тези игри, които са свързани със стрелба по балони, произлизат от оригиналната игра "Puzzle Bobble", която е разработена и пусната на пазара от Тайто Корпорейшън. В тези игри целта е да премахнете всички балони като ги стреляте с балони от същия цвят. С течение на играта нивата стават все по-трудни и ще имате все по-малко време, за да обмисляте стратегията си. Класически и забавни игри, които са подходящи за всички възрасти!

Хресвате проблеми с балони или подобни игри? Нашата колекция от флаш игри за пукане на балони ще Ви заинтригува и ще Ви достави удоволствие. Ние предлагаме голяма селекция от различни варианти на тези популярни игри. Целта е проста - да спукате колкото се може балона, за да преминете нивото. Ви ще правите това, като ги стреляте с друг балон. Когато цветовете на две балончета съвпаднат, ще се доближават и се пукат!
Ако тази игра Ви звучи лесна, Вие сте прави, но ако продължите по следващите нива, ще откриете, че те стават все по-трудни. Това е, което привлича толкова много хора към тези игри с балони. Ние даваме възможност да откриете игра, която след това ще заобичате, като предлагаме огромен избор от игри в тази категория. Дори и никога преди това да не сте играли игри от тази категория, Ви ще откриете, че можете да ги играете. Лесно е да изберете. Една от най-добрите флаш игри с балони, която имаме е Супер балончета, която е изцяло за цветове и балончета. Колкото повече балона вземете, толкова повече точки ще спечелите. Ако спукате балоните бързо, ще получите допълнително точки и можете да видите името си на стената на славата, на тази игра.