Igrai Igri » Логически Игри » Посочи и натисни » Опитай се да избягаш
8.3 / 10 - 503

Опитай се да избягаш

Опитайте се да се измъкнете от стаята в тези игри, където трябва да улучите точното място и да кликнете върху него. Целта е да съберете предмети, които може да ви помогнат да се измъкнете от ситуацията, в която сте попаднали в момента. Отваряйте чекмеджетата, проверявайте лампите и гледайте под килима, за да може да се измъкнете. Опитайте се да приключите, без да трябва да използвате помощ за директно излизане!

Обичате ли да опитвате да избагате? Ако е така трябва да опитате нашата колекция от най-добри флаш игри за бягство в Интернет. Те са безплатни за онлайн игра така че не трябва да се безпокоите и да бързате. Може да Ви отнеме време, но опитайте да го направите през всички нива на всяка игра ако имате време и желание! За повече тръпка, проверете Къща, обитавана от духове. Както казва наименованието, в тази игра Вие сте в къща обитавана от духове и трябва да преминете през всички нива, за да можете да избягате. Тази игра е по-скоро забавна отколкото луда, но трябва да привлече много и различни видове геймъри.
Ако обичате приключенски игри с точки и натискане трябва да играете Bowja The Ninja 2. Играта е бърза, но изисква много умения, за да достигнете най-висок резултат. По-ниските нива отнемат повече време докато научите контролите, така че да можете да преминете по-късните нива! В Insidia Вие сте изоставени на далечна пустинна планета и трябва да съберете резервни части, за да поправите космическия си кораб и да избягате. Можете ли да напуснете планетата преди да изтече времето? Всички наши флаш видео игри за бягство за безплатни за онлайн игра толкова дълго колкото Ви харесва.