Igrai Igri » Логически Игри » Bloxorz
8.3 / 10 - 5044

Bloxorz

Казвате Bloxorz? Да, Bloxorz! В тези игри целта е да претърколите блокчето от едната страна на плоскостта до другата. Трябва да бъдете много внимателни как го движите, тъй като винаги съществува опасност то да падне!

BlocBloc
82%
Целта на тези игри е проста. Всичко, което трябва да направите, за да завършите нивото е да претъркулите блокчето от едната до другата страна на екрана. Тзи цел звучи лесна, но Вие трябва да внимавате с всеки ход, който правите, да не го изпуснете, защото ще трябва да започнете отначало. Колкото по-малко премествания направите, толкова повече точки ще спечелите.

Ние имаме доста игри в тази категория, но истинската Bloxorz е една от най-добрите флаш игри, които можете да играете онлайн в свободното си време. Подобна игра е Bloc, тя има различно име но по същност двете са еднакви, т.е. правят се премествания с едно блокче. Друга подобна игра е Nano Factory, тя има 5 невероятни нива. Можете ли да преминете цялата Nano Factory? Както и в другите флаш игри от тази категория, Вие ще искате да стинете до края с колкото се може по-малко движения. Колкото по-малко движения направите, толкова повече точки ше спечелите. Минимум колко движения трабва да направите за да завършите ниво 4? Играйте, за да разберете.