Igrai Igri » Логически Игри » Gridlock
8.7 / 10 - 177

Gridlock

Игрите Gridlock са страхотни пъзел игри. В тези трудни нива ще трябва да наредите пъзела като избутвате разнообразните елементи на желаната позиция. Забавлявайте се!

CyadCyad
79%
Ако обичате пъзели и игри за мозъка, много ще харесате нашите флаш игри гридлок. Целта в този тип игри е измамно лесна - да избутвате различни форми или предмети през екрана, докато минете ниво. Пречките на пътя ви и опитите да спечелите възможно най-много точки правят играта страхотна.
NumzNumz
78%
KnutKnut
75%
Имаме едни от най-добрите видео игри гридлок, които можете да играете онлайн. Може да поискате да опитате оригиналната класическа игра Gridlock. След като преминете всички нива в тази игра, можете да пробвате EnDice или Cyad. И двете са страхотни вариации на първата игра от този тип. Това означава, че те са най-страхотните игри на пъзел, които ще ви занимават часове наред. Подобно на "Води пътя" или "Пропадащ път", нашите флаш игри, вдъхновени от гридлок, ще ви помогнат да поемете дозата си от игри, стига да имате интернет връзка. Ако сте достатъчно добри, може да успеете да постигнете най-добър резултат и да станете местния шампион по гридлок.