Igrai Igri » Логически Игри » Посочи и натисни » Търси картинки
8.8 / 10 - 2400

Търси картинки

В тази категория предлагаме голямо разнообразие от игри с търсене. Целта на тези игри е да търсите неща, които се съдържат в дадена картинка. Тези неща могат да бъдат номера, букви или изображения. Всяка една от тези игри е специфична сама по себе си, тъй като всяка е с разнообразна тематика и степен на трудност. Тествайте всички игри, за да си изберете най-любимата!

За хора с око за дребните детайли и вкус към игри с бавен темп, нашите Flash игри "търси картинки" ще бъдат завладяващи часове наред. Имаме някои от най-добрите онлайн заглавия "търси картинки" и всичките се играят безплатно. Можете ли да намерите всички разлики или да забележите малката диря, която ще ви позволи да спечелите играта с най-голям резултат? Препоръчваме Mystery Case. В тази мистерия е необходимо да откриете уликите, които ще ви помогнат да разрешите случая и да откриете изчезналото момиче. Играта съдържа предизвикателство, но не е твърде трудна. Не всеки ще може да разреши случая, но има съвети, които ще ви помогнат да стигнете до края.
Чудесна игра "намери предметите", която може да играете онлайн, е The Scruffs Online. В нея трябва да откриете списък от предмети, скрити в картина. Сцените могат да бъдат претрупани, но точно това прави тези видове игри толкова забавни. Можете ли да откриете всичките предмети в определеното време? В The Scruffs Online, във всяка картинка търсите предмети. Имате цял списък с неща, които трябва да откриете преди времето да изтече. Не се тревожете. Ако се затрудните, можете да поискате съвет, така че да намерите всичко навреме. Ние наистина харесваме тази игра с търсене на картинки.