Igrai Igri » Логически Игри » Верижна реакция » Търсене на път
8.6 / 10 - 60

Търсене на път

Нашите онлайн игри от типа "намери пътя" са страхотно забавление за всеки, който харесва простите игри, но който иска да използва мозъка си. В нашите игри от типа "намери пътя" трябва да взаимодействаш със средата, за да завършиш историята и да постигнеш целта. Обичайно, игрите са лесни за игра, но и малко предизвикателни, за да ги завършиш. Ние вярваме, че ще харесаш нашите игри от типа "намери пътя" ако ти харесва разрешаването на загадки!

За феновете на игрите с пъзели или мозъчни загадки нашата колекция от страхотни флаш игри от типа „намери пътя” със сигурност ще те забавляват с часове от време на време. Играта в повечето от тях е наистина проста, но те са предизвикателство за овладяване. Ако си геймър с мозък, който обича да мисли за неща и да решава пъзели ще се влюбиш в тези игри. Синьото бобче е откраднато от птица в Синьото Зрънце. Имаш ли това, което е необходимо, за да решиш всички пъзели в тази игра? Те могат да бъдат предизвикателни, но ние смятаме че всеки, който обича да търси причината в пъзелите или мозъчните загадки ще се влюби в тази игра.
В The Evil Penguin отброява колко кликвания трябва да направиш във всяко ниво. Можеш ли да намериш пътя до другата страна на екрана? Колкото по-малко време ти отнеме, толкова по-висок резултат ще получиш накрая. Тази игра е базова, но забавна за някои геймъри, които харесват видео игрите от типа „намери пътя”. В Pyjaman ти играеш малко момче, което трябва да намери пътя си през всеки екран. Първите са наистина прости, но играта става все по-предизвикателна когато напредваш. Подготви се да се забавляваш много докато опитваш да намериш твоя път през всички нива в тази игра!