Igrai Igri » Логически Игри » Лабиринт
8.4 / 10 - 241

Лабиринт

Намерете изхода в тези игри с лабиринти. Може да ви се наложи да помислите малко повече или да разгромите някои врагове, но си струва. Всички игри са страхотни.

Можете ли да се измъкнете от лабиринта? Сега можете да разберете колкото добре ще се справите, докато се опитвате да намерите пътя с нашата колекция от флаш игри с лабиринти. Повечето от тях са доста заплетени загадки, които трябва да се опитате да разрешите докрай. Това именно прави играта толкова забавна. Тези игри са за феновете на пъзели и игри за мозъка.
Ако искате нещо лесно и забавно, опитайте Адам и Ева. Принципът на играта е лесен. Ако искате нещо по-ангажиращо, ви препоръчваме Ninja Painter 2 или Blobbing Around. И двете заглавия предлагат нещо по-различно в жанра лабиринт. Която и да играете, смятаме, че ще прекарате добре, като се опитвате да стигнете от точка А до точка Б за възможно най-кратко време. Не е лесно да намерите най-добрите флаш игри с лабиринти, но ние сме отделили време да открием всички най-добри заглавия. Можете да изберете която желаете като за начало, но ние смятаме, че ще ви се прииска да опитате повече от един от тези игри със загадки, след като свършите с първата. Бъдете готови да прекарате известно време с тези игри за мозъка. Притежавате ли нужните умения, за да преминете през лабиринта?