Igrai Igri » Логически Игри » Мач 3 » Свържи Цветовете
9.4 / 10 - 6746

Свържи Цветовете

Напаснете различните цветове, за да спечелите играта. Ако сте умен, съобразителен и имате бързи реакции, тогава тези пъзел игри са точно за вас. Проправете своя път през мините по време на златната треска в играта "Златен удар". Останете фокусиран и се забавлявайте!

Имаме флаш игри цветен тетрис с различни форми, размери и да, с различни цветове. Събрали сме страхотна колекция с игри цветен тетрис, които можете да играете безплатно онлайн, когато имате малко свободно време. Имаме както сложни, така и лесни игри - по нещо за всеки тип играч. Тези игри ще бъдат истински хитове за феновете на Bejeweled или Bubble Shooters, защото в основата си много си приличат.
За начало трябва да погледнете Gold Strike, която има глуповата музика и герои, които няма да забравите скоро. Независимо то музиката, играта е бърза и яростна и със сигурност ще е предизвикателство за вас. След като се усъвършенствате с тази игра, преминете на Приказки за неочакваното или 1001 Arabian Nights. И двете са страхотни примери за това какво е възможно при този тип видео игри. Която и игра на цветен тетрис да изберете, ще се забавлявате, като се опитвате да свързвате цветовете и да изчиствате редовете, за да преминете на следващото ниво. След като преминете първите няколко нива, скоростта и трудността донякъде се повишават. Само най-добрите играчи на тетрис ще успеят да стигнат до края и да получат най-висок резултат.
RainRain
84%