Igrai Igri » Симулации » Бизнес игри » Управлявай Ферма
9.6 / 10 - 65535

Управлявай Ферма

Притежавате ли необходимите умения, за да бъдете фермер? Отглеждайте най-хубавите култури, най-хубавите коне и полагайте грижи за своето стадо овце. Животът на фермера може да бъде труден - ще трябва сте нащрек за бракониери и диви животни. Управлявайте фермата си добре и се отнасяйте добре с животните, за да се превърнете в най-добрия фермер!

Искате ли да посадите и пожънете многообразие от култури - без да се потите? Нашите чудесни симулационни Flash игри с ферма ще ви осигурят всичко, което искате - и повече. Постарали сме се да намерим най-добрите Flash игри с ферма, които можете да играете онлайн безплатно. Какъвто и вид игра да харесвате, със сигурност имаме нещо за вас в тази категория. В Family Barn трябва да се погрижите за фамилното стопанство. Можете ли да се справите с всички детайли, които трябва да завършите, за да достигнете финалния етап на играта? Тази игра с фермер пристрастява, но може да бъде много приятна.
За нещо по-мащабно, опитайте Smiley Deco Farm Field. Отговаряте за цяла ферма и построявате сгради, засаждате култури и още. Играта има много детайли, които я правят интересна и стимулираща. Друга проста, но забавна симулация на ферма е Goodgame Farmer. Разоравате нивите, посявате семената, а после прибирате реколтата. Работата сякаш е много, но е приятно да видите как семената порастват в растения. Можете ли да докарате играта до край?