Igrai Igri » Екшън Игри
8.9 / 10 - 25479

Екшън Игри

Пробвайте всички наши изпълнени с адреналин екшън игри. Приготвили сме голяма колекция от най-различни видове екшън игри. Може да си пробивате път стреляйки срещу кръвожадни врагове или да пазите базата си от нашественици. Изборът е ваш!

Вие обичате екшъна и вълнението във видео игрите? Сега можем да задоволим Вашите изисквания с пълна селекция от всякакъв екшън. В нашата Екшън Игри, ние имаме за всеки тип геймър по нещо - от шофиране до стреляне и от тичане до висене по въжетата, за да спасите принцесата.
Някои от тези игри може да съдържат насилие, но борбата със зомбита или извънземни не е непременно лошо нещо! Количествата на кръв ще варират от игра до игра. Не се съмнявайте, че ние имаме и много други игри, в които няма насилие но все пак с много екшън. За такива игри, вижте нашите Игри с бох. Е добре, може и те да съдържат малко насилие. Вие винаги можете да проверите нашите категории за екшън пакети. За тези, които обичат да са първи стрелци, ние имаме безплатни флаш игри за стрелци, които трябва да пробвате. Green Beret Castle Assault направо Ви хвърля в действие. Готиното нещо в тази игра е, че можете да продължавате напред и играта става все по-трудна, но не и непреодолима. Ако имате малко време за убиване, тази игра идеално ще Ви пасне на времето и ще Ви развълнува.