Igrai Igri » Екшън Игри » Стрелба » Защитавай базата
9 / 10 - 2922

Защитавай базата

Защитавайте базата си от непрекъснатия поток от нападатели. Прилагайте правилните стратегии, за да отблъсквате враговете си, които искат да разрушат базата ви. С тези изпълнени с екшън игри можете да прекарате часове в разработването на стратегии за най-добра защита на базата си и за постигането на победа!

За любителите на стратегическите и военните игри, тези флаш игри - "Защити базата", ще Ви накарат да издавате заповеди на войската си с часове, а Вие като защитник, ще се опитвате да опазите това, което е Ваше. Дори и това да звучи просто, колкото повече нива минавате, толкова повече ще Ви става по-трудно. Това значи, че Вие трябва да овладеете искуството да се биете още в началото, за да можете да се научите да се пазите.
Ако не знаете от къде да започнете, ще е добре да стартирате с Green Beret Castle Assault. В тази игра Вие защитавате замък и трябва да отблъснете врага с всички оръжия и защити, които имате под ръка. Справяйте се бързо и не давайте време на врага да унищожи замъка, защото тогава играта за Вас ще свърши. Можете ли да оцелеете през всичките тези различни нива? Други две популярни игри "Защити базата" са Endless War Defense и Balloon Invasion. Която и игра да изберете, можете да си почивате спокойно, като знаете, че няма да похарчите и стотинка и ще прекарате часове в защита на това, което е Ваше. Ако сте достатъчно добър, можете са видите на стената на славата. Ще се справите ли?