Igrai Igri » Екшън Игри » Бой » Нинджа
8.3 / 10 - 1127

Нинджа

Казват, че нинджите са бързи, невидими и смъртоносни. Можете ли да се вживеете в ролята на войник от средновековна Япония? Всички тези игри предлагат много екшън и неизчерпаемо забавление, така че пробвайте ги всичките!

Имаме някои от най-добрите Flash игри с нинджа. Ако ви харесва да се втурвате в бурни схватки след като дебнешком откриете враговете си, несъмнено ще харесате игрите в тази категория. Екшън играчите ще се забавляват с часове с което и да е от заглавията на тази страница. Една от най-популярните видеоигри с нинджа, която можете да играете онлайн, е Нинджа изплакване. Вие сте нинджа воин, който трябва да издебне и нападне врага преди да ви забележи. Звучи просто, но по-нататък нивата стават по-трудни. Ще издържите ли докрая?
Друга нинджа игра с издебване и бой, която може да ви допадне, е Ninja 2. В нея трябва да спасите вашите села от плячкосващи нашественици. Внимавайте да вземете златото, което те ще изоставят след като ги разгромите, преди да изчезне. Това ще ви помогне да увеличите резултата си и да заемете лидерска позиция на нинджа воин. В Ninja Plus 2 трябва да намерите всичките монети на едно ниво, за да стигнете до следващото. Звучи лесно, но докато изпълнявате задачата, трябва да останете неразкрити. В това се крие предизвикателството на играта. Ако се упражнявате в тази нинджа Flash игра с издебване, бихте могли да я изиграете до край.