Igrai Igri » Екшън Игри » Астероиди
8.6 / 10 - 2831

Астероиди

Всички тези игри с астероиди са базирани на класическата игра на Атари "Астероиди" от 1979 година. Целта на тези игри изглежда достатъчно проста - да разрушите астероидите, които летят към вас. Целта може да е лесна, но тези игри не са. Насладете се на модерните онлайн версии на тези неостаряващи класически игри!

Не е необходимо да ни казвате възрастта си, но ако си спомняте класическите видео игри на Атари "Астероиди" от 1979г., с монети, Вие ще се зарадвате да чуете, че ние имаме цяла колекция от флаш игри с астероиди. А най-хубавото е, че за да играете - не е необходимо да залагате нито стотинка през компютъра си! Играта е елементарна в много отношения, но все още се играе и днес, защото е толкова забавно да се опитвате да събирате точки.
Ако успеете да си видите името на стената на славата, значи се справяте много добре. Този тип игри са много популярни сред геймърите от всички възрасти. Те всъщност са измамни. Играта е лесна и трудна в същото време. Можете да се движите във всички посоки, но когато астероид се разпадне на малки парченца е трудно да изчистите всичко от екрана по едно и също време. Можете да натрупате богат опит в нашите флаш игри с Астероиди, защото те са безплатни, когато играете онлайн. Независимо дали играете един рунд или много астероиди и космически кораби с часове, Вие няма да заплатите нищо, което е хубаво. Някои от популярните версии, които имаме са Bubble Tanks 2, Hover Phoenix и End Space.