Igrai Igri » Екшън Игри » Стрелба » тичай и стреляй
8.8 / 10 - 8651

тичай и стреляй

В тези игри има само екшън! Преминавайте през различните нива, в които ще се сблъскате с противници, които не искат нищо друго, освен да ви убият! Няма значение дали игрите се развиват в миналото или в далечното бъдеще, тъй като всички те са изпълнени с динамика и екшън!

Нашите Flash игри с тичане и стрелба са чудесни странични скролери от минали години. Ако сте платформен играч, далеч от конзолата си и ви се играе, колекцията ни от най-добрите игри с тичане и стрелба ще ви допадне със своята малко хаотична трескавост. Като начало, опитайте Thing Thing 4. Вие сте чудовище, но можете да отмъстите на хората, които са ви създали. Отличителното в тази игра е възможността да променяте героя си. Необходимо е да унищожите всички врагове, за да преминете през различните етапи и да спечелите играта. Друга игра в тази поредица е Thing Thing Arena 3, която е повече мач с бой на арена.
RazeRaze
88%
Във вълнуващия платформер Plazma Burst, трябва да застреляте всичките си врагове, докато преминавате от едната страна на екрана до другата. Играта крие изненади. Обръщайте внимание на всички малки подробности, за да получите максимален резултат. Когато ви трябват Flash видеоигри с тичане и стрелба, които може да играете онлайн безплатно, ние сме насреща. Огледайте и открийте най-добрия страничен скрол платформер, за да играете до финалното ниво. Можете ли да стигнете до крайния етап във всяка от тези игри? Сега е моментът да разберете.
ZayoZayo
85%
DoomDoom
82%