Igrai Igri » Екшън Игри » Стрелба » Boxhead
8.5 / 10 - 652

Boxhead

Във всички тези Boxhead игри ще се сблъскате с тълпи от не толкова умни и кръвожадни зомбита, които искат да изядат мозъка ви. Ще трябва да се отбранявате срещу тези нечисти същества! Вземете своето предпочитано оръжие и нека стрелбата започне сега!

О ужас! Пристигат Зомбитата. Готови ли сте за зомби апокалипсис? Сега можете да пробвате уменията си, като играете в богато разнообразие от флаш игри със зомби тематика, онлайн, безплатно. Това е точно така, не е необходимо да харчите пари ако искате да убивате зомбита, по много различни начини. Boxhead More Rooms е добра игра, от която да започнете.
Друго чудесно приключение на тема - зомбита, е Zombie Assault 3, която е малко по-бърза за играене. Едно от готините неща на тези зомби игри е, че можете да си направите акаунт и да запаметите нивото, до което сте стигналаи, така че не е необходимо да започвате отначало всеки път. Дори да не си правите акаунт, Вие можете да щурмувате зомбита по различни начини, което прави играта страхотна. Независимо дали сте фен на филми за зомбита, комикси или имате обща култура за недишащите създания, ние смятаме, че имаме флаш игра или две, които Вие ще харесате да играете онлайн. Не забравяйте да си заделите малко време за да свикнете с играта и наистина започнете да печелите точки от зомбита, едно по едно или на групи. Решението си е Ваше.