Igrai Igri » Екшън Игри » Стрелба » Воени игри
8.9 / 10 - 7498

Воени игри

Само мъртвите ще останат до края на войната, така че вероятно едва ли ще ви учуди, че има много игри в тази категория. Тези игри ще ви отведат в много различни епохи и места, но те всички имат нещо общо: очаква се от вас сериозно да навредите на враговете си, като използвате всякакви оръжия, включително пушки, експлозиви, саби, оръдия, лъкове и снаряди. Да им дадем това, което са си заслужили!

Нашата колекция от най-добрите флаш военни игри ще Ви накара да поискате да има повече време в едно денонощие. Ако сте фен на стратегическите игри, които се въртят около битки и войни, ние имаме такива. Всички заглавия в този раздел са безплатни за игра онлайн. Знаете ли какво коства да бъдеш успешен генерал? В Endless War 4 трябва да изберете между няколко различни кампании. Движите се с клавиатурата и стреляте с мишката. Трикът е да изчистиш ВСИЧКИ врагове, за да преминеш на следващ етап в играта. Можете ли да извървите целия път до края на тази страхотна военна игра?
10661066
89%
Gar. Ahoy, Matey. Искаш ли да бъдеш пират? В Treasure Of Cutlass Reef трябва да отидеш на война срещу други кораби и да ограбиш злато и друга плячка – известна още като пиратско съкровище. Тази военна игра изисква стратегия и бързо движещи се пръсти, за да достигнеш финалния етап и събереш най-много златни монети. С много голяма артилерия и уникални пейзажи, Endless War 3 ще те завладее поне за няколко часа. Тази стратегическа военна игра отнема известно време за научаване, но ние смятаме че ще се забавляваш опитвайки да достигнеш финалните нива.