Igrai Igri » Екшън Игри » Стрелба » Стрелба
10 / 10 - 6

Стрелба

Винаги сте искали да сте каубой в Дивия запад? Може би войник, които участва във война или просто гангстер от южната част на централен Лос Анджелис? Сега това е възможно! Целта на тези екшън игри със стрелба е проста - да отстраните враговете си като ги застреляте! Звучи доста просто, но не подценявайте трудността на тази задача или ще се окажете два метра под земята!

Обичате да стреляте по цел или по враг? Нашата колекция от игри със стрелба, със сигурност ще Ви задържи зает и ще се забавлявате с часове. Искате да стреляте само веднъж, еee, последното може да Ви бъде трудно, обаче пък най-доброто при флаш игрите за стрелба е, че те са безплатни за игра. Не са Ви необходими пари, за да се опитвате на улучите целите си.
Ние имаме някои основни и елементарни игри за начинаещи, а за по-напреднали предлагаме игри с повече предизвикателства. Няма значение какви умения имате като виртуален стрелец, ние смятаме, че Вие ще останете доволен от игрите със стрелба в нашата флаш колекция. Повечето от игрите Ви позволяват да използвате клавиатурата и да се целите и стреляте само с един клик на мишката. Внимавайте, тези игри могат да бъдат пристрастяващи, особено ако видите името си на стената на най-добрите и някой след това Ви измести от там! От обикновени пистолети като "Глок" до картечници и ракетни установки , и дори повече, целият арсенал от който се нуждаете е тук. Двете The Sniper и Warzone Getaway 2 са добър старт ако искате да се впуснете в действие и да започнете да стреляте веднага.