Igrai Igri » Екшън Игри » Бой » Един vs Всички бой
8.9 / 10 - 13482

Един vs Всички бой

Проправяйте си път с бой през многобройните нива в тези страхотни бойни игри. Можете да се вживеете в ролята на самурай, гангстер и дори рицар! Не позволявайте на враговете си да победят и извоювайте пътя си към славата!

Готови? Сражавайте се! Ако помните Mortal Kombat (смъртоносна битка), Street Fighter (уличен боец) и други чудесни, класически бойни платформени игри, тази категория ще ви очарова. Имаме от най-добрите бойни Flash игри - по нещо за всички типове играчи. Готови ли сте за бой? В Dad N Me, може да покажете на шефа на игрището кой наистина владее положението и да накарате баща си да се гордее с вас. Тази бойна игра е с бърз темп, но веднъж научите ли всички ходове, ще побеждавате на всички нива. Ако сте достатъчно добри, бихте могли да получите максималния резултат.
Друга чудесна бойна Flash игра, която се играе онлайн, е Straw Hat Samurai. Това е класическа игра с динамични схватки, която ще ви забавлява часове наред докато си проправяте път с бой на различните нива и се опитвате да стигнете до самия край. Можете ли да завоювате тази бойна игра до финала? Ако сте чували за Троянската война, ще ви е забавно да играете Achilles. Играете историческия герой като се опитвате да отблъсквате вражеските вълни една след друга. Екшън играчите и любителите на историята ще изпитат истинско удоволствие от тази игра.
ZayoZayo
85%
HoboHobo
83%