Igrai Igri » Екшън Игри » Унищожи града
8.8 / 10 - 363

Унищожи града

Идеята на тази игра е много проста. Трябва да опиташ да взривиш няколко градове. Независимо дали е средновековен английски град или модерен американски град, тези игри съдържат много различни градове. Например, градът в който живееш е един от тези, в една от тези игри.

Можете да откриете една от харесваните военни игри в категорията ни „Унищожи града“. Вашата цел в тези забавни флаш стратегически игри е проста - да унищожите базата или града на врага. Всяко заглавие се характеризира с отличителни графики и сюжет, но целта е една и съща - погром и унищожение в голям мащаб.
Игрите „Унищожи града“ са забавни, когато играете срещу компютър, но може да разгледате някоя от нашите Игри в мултиплеар, за да откриете нещо, което ще ви позволи да се биете срещу реален човек. Който и вариант да изберете, целта, към която трябва да се стремите, е да съберете максимален брой точки и да запишете името си в класациите с най-добри резултати. Някои от популярните заглавия в тази секция са Mass Mayhem 4, Viva Caligula, и Черен рицар. Всяка от тези игри е добра за начало, но не забравяйте, че предлагаме и много други. Всичко, което се иска от вас, е да разгледате сами всички страхотни флаш игри „Унищожи града“, които имаме налични за командващи генерали. Можете ли да пробиете защитите? Настъпи моментът да разберете дали имате уменията да завладеете града като го разрушите.