Igrai Igri » Екшън Игри » Стрелба » Turret Защита
8.7 / 10 - 116

Turret Защита

При игрите за отбрана с оръдие ще се окажете в неприятната ситуация да бъдете нападнати от пълчища разнообразни врагове, които искат да ви видят мъртъв. За щастие имате на разположение голямо оръдие. Застанете на спусъка и ги накарайте да съжаляват, че са ви нападнали в тези изпълнени с екшън флаш игри. Успех!

Обичате ли да играете флаш игри със защита на оръдейна кула? На правилното място сте. Имаме чудесна колекция от някои от най-добрите заглавия на пазара. Ние имаме някои от най-добрите стратегически и военни игри. Добрата новина е, че можете да ги играете безплатно онлайн когато имате време! За игри, базирани на физически сблъсък трябва да играете Momentum Missile Mayhem. Ще трябва да направите всичко, което можете за да защитите Вашата база. Това звучи лесно, но почакайте докато видите всички врагове, които идват към Вас. Можете ли да издържите целия път до финалното ниво? Само най-добрите стратези ще го направят.
С една оръдейна кула в Aqua Turret Вие трябва да използвате, това което имате за да се защитите срещу вълните от кораби и други превозни средства, които идват към Вас. Действието в тази флаш игра за защита на оръдейната кула е бързо и яростно. Ще Ви отнеме всичко, което имате за да стигнете до самия край. Вие трябва да победите врага на всяко ниво в Bubbel Tanks преди да продължите на следващия етап. Когато убивате враг, може да подсилите бронята от мехури, за да може да издържи по-дълго. Това е една от най-добрите флаш игри за защита на оръдейна кула.
HugoHugo
78%
RedRed
79%