Igrai Igri » Адвенчър Игри » Супер Марио
9.3 / 10 - 3390

Супер Марио

Това съм аз - Марио! Влезте във фантастичния свят на Марио с тези онлайн Марио игри. Играйте класическите платформени игри или се състезавайте с мотор. Дори може да се състезавате с джет с Марио. Гарантирано забавление за часове наред!

YokoYoko
81%
Игрите в тази категория ще накарат да се усмихне всеки, който помни класическите игри на платформи преди време. Ако с тъга си спомняте за игрите на конзоли, смятаме, че много ще харесате някои от най-добите флаш игри в стил Марио в тази категория. Плъзгането встрани все още е много популярно, защото самата игра е бърза и бясна, но все пак изисква стратегия, както и добра координация между очите и ръцете.
Сред толкова много игри, измежду които можете да избирате, имаме няколко предложения. Например Mario Boxing е страхотна POV игра за бокс. Правилата са прости, но ще усетите, че сте се унесли в игра, докато се опитвате да KO своя противник. Друго готино заглавие е Super Mario Cross Game. В тази игра вие карате мръсно колело и трябва да се състезавате, като преодолявате всички препятствия. Можете ли да свършите първи? Ако обичате флаш игри със скокове и бягането със странично плъзгане, всичко, което е нужно, е да разгледате и да установите, че имаме някои от най-добрите игри, които съществуват. Ако сте стар играч, затъжил се за игра пред телевизора часове наред, докато се опитва да намери тайните нива на игри със странично плъзгане, като Марио, много ще ви харесат игрите, които имаме в тази категория.