Igrai Igri » Адвенчър Игри » RPG
9 / 10 - 6583

RPG

Впуснете се в приключение с тези ролеви флаш игри! Може да влезете в ролята на магьосник, който се сражава срещу зли тролове и орки или да бъдете смел войн, който се впуска в търсене и спасяване на красивата принцеса. Напредвайте успешно в играта като надхитряте противниците си. Използвайте правилните стратегии и ще ги победите!

Колекцията ни от Flash RPG игри със сигурност ще ви осигури желаното приключение и емоция. Нищо не може да се сравни с това да започнете с основен герой и да го преведеш през множество опасности, така че да получите точки от опита си, за да повишите нивото си и да придобиете нови умения. Освен това, там е и съкровището, което можете да откриете! RPG игра с арена, която би могло да харесате, е Swords And Sandals 2. В нея трябва да се състезавате в турнири. Ако спечелите дуелите и битките, може да получите нови доспехи и оръжия, така че с напредването в играта да се справяте все по-добре.
RazeRaze
88%
В Swords And Sandals Ultratus играете и герой гладиатор. Притежавате ли нужното да напуснете арената като победител? Ако да, ще можете да получите по-добри доспехи и оръжия, за да издържите още по-дълго. Да стигнете до края на тази игра може да бъде трудно, но PRG професионалистите ще могат да я завършат. Друга наистина добра ролева Flash игра, поставена на арена, е Talesworth Arena. Играта е проста - бий се и победи, за да получиш нова екипировка и богатства. Лостовете за управление в тази игра се усвояват лесно. Ако сте любител на онлайн PRG игри, това заглавие, както и другите, които имаме в този раздел, ще ви допаднат много.
HoboHobo
83%