Igrai Igri » Адвенчър Игри » Spiderman
8 / 10 - 7055

Spiderman

Това е вашият шанс да влезете в ролята на любимия си супергерой от комиксите! Използвайте паяжината си и се придвижвайте през града, за да разгромите злодеите, които са в него.

Спайдърмен, Спайдърмен, Спайдърмен от Дружеската махала. За него богатството и славата са нищо, екшън е наградата му! Феновете на класическите комикси или анимационни филми със Спайдърмен ще се влюбят в колекцията ни с най-добрите Flash Spidey игри. Можете да станете любимия си супергерой и да спасите деня както само Спайди може! В Spider Man Dark Side имате Спайди приключения със страничен скрол. Можете ли да използвате паяжината си, за да прелетите над града? Тази игра е малко трудна, но след като усвоите бутоните за управление, играта е удивителна, базирана на комикс героя, който всички познаваме и обичаме.

За игра базирана на филма, вижте Спадърмен 2, която започва едва след като първият филм свърши. В нея сте Спайди и използвате толкова суперсили, колкото можете, за да оцелеете. Само най-добрите играчи ще могат да стигнат до последното ниво на тази игра. Друг фаворит със Спайдърмен е Спаси Мери Джейн. Както подсказва името, целта ви е проста - да спасите приятелката си. По пътя ще срещнете много врагове, някои от които са безпощадни. Ако сте достатъчно добри, ще стигнете до края и ще спасите любимата на Спайди.