Igrai Igri » Спортни Игри
8.2 / 10 - 10941

Спортни Игри

И вие сте истински атлет, но навън вали? И аз съм атлет и сега можем да впечатляваме публиката зад компютъра. Състезавайте се по надолнище със сноуборд или направете хоумрън в нашите "Бейзболни игри"! Само не забравяйте да пиете течности!

Независимо дали харесвате Тенис или Билярд, ние смятаме, че имаме най-добрите безплатни флаш спортни игри. Не се притеснявайте, ние имаме и представители на всички останали големи спортове, като Баскетбол и Бейзбол. Ние дори имаме Ръгби! И не забравяйте нашия страхотен набор от Дарц. Билярд е класическа игра на билярд, която Вие познавате и обичате. Проверките позволяват лесно да планирате всички удари. От друга страна, Tennis Game Ви позволява да имате за съперник - компютър. Не се притеснявайте, играта има различни нива с различна трудност.
Ако харесвате футбол (или сокър, зависи къде живеете!), Вие ще останете очаровани от Penalty Shootout 2012. Въпреки, че е елементарна, тя предлага много вълнения и дори Ви помага да видите името си на стената на славата. В зависимост от националността Ви, можете да се редувате да бъдете голмайстор или стрелец. Спортни Игри са забавни, защото можете да се насладите на всички спортове, без да имате мускулна треска на следващия ден! Като играете тези безплатни игри онлайн, Вие можете да разпуснете от натоварващо ежедневие и да се разтоварите без да проливате пот. Няма значение какво е нивото на уменията Ви, ако Вие сте геймър, то ние все имаме нещо и за Вас.