Igrai Igri » Спортни Игри » Зимни игри » Сноуборд
8.8 / 10 - 11457

Сноуборд

Не можете да дочакате падането на първия сняг? Пробвайте тези сноуборд игри. Целта е да сте най-бързи в състезанието по спускане със сноуборд. Ако търсите вълнуващи игри с висока скорост и щури каскади, това е правилното място!

Ако искате да опитате някои от най-добрите Flash игри със сноуборд, сте на правилното място. Докато разглеждате този раздел, ще се убедите, че сме намерили най-страхотните видеоигри със сноуборд, които можете да играете безплатно онлайн. Готови ли сте да се пуснете по склоновете и да правите скокове и каскади върху снега? За нещо забавно със страничен скролер, опитайте Downhill Snowboard. Тази игра се научава лесно, но е трудна за овладяване! Сами трябва да видите дали можете да преминете през всичките различни нива. Някои от склоновете, върху които се намирате, са наистина ужасни и забавни.
Друга игра със спускане със сноуборд е Downhill SnowBoard 2. Подобна е на това, което познавате и обичате, но има някои добавки, които ще ви държат нащрек. Можете ли да преминете през различните трасета, за да стигнете до края и да спечелите? Продължението, Downhill Snowboard 3, също е добро. За Flash игри със сноуборд, се огледайте. Имаме по нещо за всички типове играчи. Ако харесвате игри с бързо спускане или предпочитате каскади и акробатика със скокове и летене във въздуха, чудесната ни колекция от безплатни онлайн игри с каране на сноуборд е за вас.