Igrai Igri » Състезателни Игри » Каскадьор
8.5 / 10 - 10944

Каскадьор

Пригответе се, време е да изпълните най-добрите си каскади! Използвайте вашето колело, камион-чудовище, кола или самолет, за да забавлявате публиката със задни салта, щури скокове и безумни каскади. Имате ли куража? Слагайте каската и започвайте да играете със живота си!

Колекцията ни от Flash игри с каскади ще ви развлича и забавлява с различни номера в продължение на часове. Ако сте достатъчно добри, в някои от тези игри бихте могли да стигнете до последното ниво. Но не е толкова лесно. За да спечелите, ще ви е нужна много практика. Добрата вест е, че можете да играете безплатно. В BMX Master, трябва да карате колело по улиците като изпълнявате номера при всяка възможност. Колкото повече каскади направите и колкото по-добри са номерата, толкова по-висок резултат ще получите. Само най-добрите колоездачи ще стигнат до края.
Чудесна Flash игра с мотокрос свободен стил, която играете онлайн, е FMX Team - тя има всичките състезателни и каскадьорски вълнения, които можете да понесете. Напредвайки в играта, ще можете да правите дори по-безумни каскади. За ектремни изпълнения, опитайте Cyclomaniacs Epic. Ще са ви необходими луди умения, за да успеете да приложите някои от номерата в тази игра, но с практиката ще се усъвършенствате. Която и видеоигра с акробатични номера да решите да играете онлайн, смятаме, че ще ви е забавно да извършвате подвизите, които предизвикват гравитацията.