Igrai Igri » Състезателни Игри » Хълмов състезател
8.4 / 10 - 400

Хълмов състезател

Състезавайте се с колата си надолу и нагоре по различни хълмове в тези страхотни игри за хълмови състезатели. Тази голяма колекция от игри, всяка с разнообразен стил и тематика, ще гарантира вашето приятно прекарване!

Да се състезавате по хълмовете може да бъде много забавно. Ето защо много хора обичат нашата колекция от флаш игри "Огнени колела". Най-хубавото е, че можете да ги играете онлайн безплатно. Тези игри не са за всеки, но играчите, които обичат тръпката и предизвикателствата на състезанията ще се забавляват часове наред с някои от игрите в тази категория.
Например в Planet Racer можете да се състезавате междупланетно. Можете да залагате пари - или космическия си кораб. Ако спечелите, можете да подобрите кораба си така, че да имате по-добри шансове да спечелите бъдещи състезания. Това е проста игра, но феновете на "Огнени колела" ще се разбият. Игрите Year 2012 и Бъги в Дюните си приличат по някои параметри, но са достатъчно различни, за да бъдат забавни. Независимо дали сте истински играч-състезател или искате да пробвате различни комбинации и да пробвате нови неща от време на време, ще се забавлявате с някои от игрите в тази секция. Участието в състезания по хълмовете може да звучи просто, но в зависмост от превозното средство, което управлявате, и някои други фактори, са нужни множество умения, за да бъдете първи и да спечелите състезанието.