Igrai Igri » Състезателни Игри » Pimp My Ride
8.4 / 10 - 12393

Pimp My Ride

Ей, човече! Чух, че обичаш да играеш на компютърни игри. Сега можеш да ги играеш в колата си с всички тези Pimp my ride игри! Сложи лаптоп или телевизор в колата си, за да я превърнеш в най-якото возило и да станеш царя на улиците!

Ако харесвате флаш игрите "Пич, оправи ми колата", то Вие сте на точното място. Ние предлагаме много различни заглавия - нещо за всеки геймър. Не всеки харесва тези игри, за тези, които ги харесват, разкрасяването на превозно средство и привеждането му в перфектно състояние може да бъде много забавно. Имате много голям избор на разположение, от превозните средства за оф роуд (камиони-чудовища), за да се плъзнете по гладките улици за състезания с истински модели на Ауди R8.
Една от нашите любими флаш игри "Пич, оправи ми колата" е Състезател 3. Готиното нещо тук е, че можете да настройвате автомобила си (за скорост), но можете да се състезавате когато сте готови. Това прави играта много по-забавна. Настройките, които правите, ще са важни за това как ще се държи колата на пистата, затова обърнете внимание на детайлите! Другите две игри, които препоръчваме са Направи си колата и Pimp The Audi R8. Без значение какви състезателни или игри с коли обичате, ние имаме по нещо за всеки геймър. Ако обичате да си играете с колите си и да ги правите да изглеждат и да се движат страхотно по улиците или пистите, ние смятаме, че ще харесате нашите оферти за флаш "Пич, оправи ми колата" игри.