Igrai Igri » Състезателни Игри » Дрифт
8 / 10 - 483

Дрифт

Тези дрифт игри не са за страхливци. Ще трябва винаги да давате най-доброто от себе си, тъй като в тях има изключително остри завои и високи скорости. Имате ли здрави нерви, за да достигнете до финала и да се превърнете в най-добрия дрифт състезател?

Помните ли филма "Дрифт в Токио"? ако обичате да гледате как колите се носят яростно и преминават от една страна на друга на различни места, ще харесате колекцията ни от флаш игри за дрифтинг. Можете да избирате между различни превозни средства в зависимост от това с коя игра сте започнали. Всички се играят безплатно онлайн, така че можете да започнете с една от тях и ако не я харесате достатъчно, можете да преминете към следващата.
Прекарали сме много време, за да открием най-добрите флаш игри за дрифтинг. Някои са базирани на някои популярни кино сериали - "Бързи и яростни", докато други се базират на популярни игри на платформи - "Нужда от скорост", като също така имаме множество игри, които са оригинални, вълнуващи и много забавни. Която и да изберете, смятаме, че ще се радвате да подобрите дрифтинг уменията си. Една от по-популярните видео игри, които имаме в момента, се нарича Дрейф 2. Ако това не звучи интересно, можете също така да опитате Поднасяне в Кръг или Thump. И двете ще задоволят желанието ви за дрифтинг коли, за да съберете точките със стил и техника. Карането на кола в реалния живот по този начин може да бъде опасен, но можете да задоволите желанията си да карате бързо и да прилагате различни номера с всяка една от игрите на тази страница.