Igrai Igri » Летящи игри » Призе ми се успешно
8.5 / 10 - 6305

Призе ми се успешно

Имате ли нужните умения, за да приземите самолета си безопасно? Имате ли орлов поглед, стабилни ръце и железни нерви? Отговорни сте за екипажа и пасажерите си, така че бъдете внимателни! Много внимателни!

Имаме колекция от най-добрите флаш игри за безопасно приземяване, които можете да играете онлайн, когато имате свободно време за това. Независимо дали сте неопитен играч или играете от години, смятаме, че игрите в тази категория ще ви развълнуват докато се опитвате да приземите превозните средства безопасно. Изглежда, че целта е лесна, но всичко опира до детайлите. Ето защо този тип игри са толкова пристрастяващи за някои хора.
Една от флаш игрите за безопасно приземяване, която наистина харесваме, се нарича TU-95. Това е реалистична симулация на полет, която действително отнема известно време, за да се овладее. След като веднъж го направите, ще ви доставя истинско удоволствие да осъществите перфектното приземяване в повече от лоши условия. Ако това не ви устройва, тогава Пъзел Фартър или Cluster Lander са други две добри флаш игри, в които трябва да се приземите безопасно. От хеликоптери до въображаеми и истински самолети, ние разполагаме с всички видове игри за безопасно приземяване. Независимо дали сте неопитен играч или сте играли с години, смятаме, че ще се насладите на някои от заглавията, които сме подбрали в тази категория. Излитането е лесно. Моментът на приземяването е трудният момент.
HashHash
48%