Igrai Igri » Летящи игри » Хеликоптер
8.4 / 10 - 629

Хеликоптер

Управлението на хеликоптер е забавно, но в същото време е и опасно. Ако не искате да застрашавате своя живот и този на другите около вас, играйте на тези онлайн игри с хеликоптер. И те са също толкова забавни, но доста по-безопасни. Упражнявайте се, за да държите хеликоптера си под контрол и за да летите безопасно.

Ако сте фен на игрите с летене и симулации, смятаме, че ще харесате много най-добрите флаш игри с хеликоптери, които сме събрали на едно място. Те се играят безплатно онлайн, така че можете да седнете спокойно и да пробвате различни игри, докато намерите онази, която ви допада най-много. Ако сте играч на военни игри или просто харесвате игрите за симулирани полети, ние имаме нещо, което много ще ви допадне. Отделили сме много време, за да намерих страхотни игри.
В Хеликоптер Спешна Помощ вие трябва да навигирате хеликоптера така, че да кацне безопасно и да спаси болните. Това звучи лесно, но в по-горните нива става трудно. Ако искате нещо по-различно, можете да пробвате Hanna In A Choppa или Air Transporter. И двете са страхотни флаш игри за хеликоптери, които можете да играете онлайн безплатно, когато имате малко свободно време. Независимо дали играете, за да облекчите стреса или просто обичате тръпката и предизвикателствата на видео игрите, смятаме, че нашата колекция от флаш игри с хеликоптери ще ви занимава часове наред, ако не и дни - само започнете да играете. С толкова много различни видове хеликоптери и игри, измежду които да избирате, вие със сигурност ще намерите нещо, което да отговаря на фантазиите ви. Готови ли сте да подкарате хеликоптера и да полетите към залеза?