Igrai Igri » Адвенчър Игри
7.8 / 10 - 7533

Адвенчър Игри

Впуснете се в приключение с тези интересни игри. В тази категория имаме широк набор от приключенски игри, с които ще се забавлявате с часове. Можете да управлявате собствена компания в нашия раздел "Корпоративни игри" или да се опитвате да се измъкнете от една стая в нашите интересни "Игри с измъкване"! Пробвайте всички!

Приключенските онлайн игри съществуват от самото начало на видео игрите. За геймърите, обичащи приключения, ние имаме за всекиго по нещо - от приключенията в RPG до платформените игри Супер Марио и Соник. Ние дори предлагаме и тъпи Скачане и тичане видео игри. Искате ли да разберете най-добрата Адвенчър Игри? Ето и някои предложения за избор, с които можете да започнете. Mushroomer е чудесна платформена игра, която има страхотна графика и различни, редуващи се загадки и приключения. Ако битката е Вашият стил, тогава проверете Swords And Sandals 2, където ще трябва да излезете на арена и да се биете, за да подобрите опита си и да вдигнете ниво.
Най-новия флаш Соник е една от най-добрите от колекцията ни от Соник. Това е класическа платформена игра, която съживява видео игрите от близкото минало. Но не бива да се притеснявате, в играта има достатъчно екшън и приключения. Hack Slash предлага различни оръжия и брони, с които да направите героя си достатъчно силен за да се бие с все по-големи и по-големи чудовища. Да, тази игра се върти около битка, но предлага и доста приключения. Мислите ли, че можете да пробиете и да се покатерите по стълбичката на класациите?
YokoYoko
81%