Igrai Igri » Адвенчър Игри » Naruto Igri
9.8 / 10 - 2930

Naruto Igri

За малцината, които не са чували за Наруто - това е японска манга (комикс), в който се разказва за млад нинджа на име Наруто. В тази категория ще откриете разнообразни видове игри, които са базирани на този японски феномен. Може да избирате между ролеви игри Наруто, бойни игри Наруто и дори състезателни игри Наруто. Другата опция е да не избирате, а направо да играете на всички тях!

Забавляваш ли се с аниме? Ако е така вероятно знаеш защо Наруто флаш игрите са толкова популярни онлайн. Разгледай наоколо и виж всички страхотни заглавия, които имаме за теб, за да играеш безплатно. От игри с битки до стратегически военни игри и още, ние имаме нещо за всеки тип геймър, който обича този класически анимационен аниме филм. Опитай Naruto Quest като игра за съвпадение на блокове. Трябва да съвпаднеш блоковете с картините на твоите любими Наруто герои. Играта е пристрастяваща и забавна. Когато започнеш да играеш няма да искаш да спреш докато не получиш най-високият резултат.
Друго заглавие, което трябва да провериш е Naruto War 10. Ако търсиш някакво приключение ще го намериш в това заглавие. Само най-умните геймъри ще могат да преминат през него. С много герои от Наруто, които присъстват в играта ще видиш някой, който харесваш ако си фен на шоуто. В Naruto Ultimate Biker ще караш колело като твоя любим Наруто герой. Тази игра е предизвикателна дори ако не си фен на анимационното аниме шоу. Която и Наруто флаш видео игра да избереш да играеш онлайн, ние смятаме че ще си прекараш страхотно.