Igrai Igri » Детски Игри » Мечо Пух
8 / 10 - 2626

Мечо Пух

Мечо Пух е най-известният и сладък мечок в света. Книгите за Мечо Пух са преведени на повече от 30 езика! Прасчо, Тигър, Заека и Пух се нуждаят от вашата помощ в тези запленяващи флаш игри. Ще им помогнете ли да решат проблемите си?

Нашата категория с флаш игри с Мечо Пух има нещо за геймъри от всички възрасти. От лесни игри с пъзели до игри за обличане и гримиране, имаме видео игри с Пух за всеки. Можеш да играеш всяка от тях онлайн безплатно. Ако си фен на Тигър или някой от бандата на Пух ще се влюбиш в игрите в този раздел. Опитай Тигър Плъзгащ Пъзел като лесна и забавна игра. Тази малка мозъчна загатка показва любим герой от света на Мечо Пух. Тъй като играта не е трудна ние мислим, че ще бъде хит сред децата, които обичат снега.
Като забавна модна игра с обличане опитай Облечи Прасчо. Въпреки, че този герой не е любим на всеки някои деца обожават малкото прасе. За някои деца се сбъдва мечтата им да могат да играят като обличат Прасчо. Това е безопасна и забавна игра, с която много деца ще се забавляват. Ще трябва да се движиш бързо, за да събереш всичкия мед в Събери Меда. Играта е наистина лесна, за да го постигнеш, но може да бъде много забавна за всеки който обича Мечо Пух. Можеш ли да събереш всичкия мед навреме?