Igrai Igri » Момичешки Игри » Пироно Студио
9.4 / 10 - 12698

Пироно Студио

Можете ли да направите перфектните нокти в тези игри? Експериментирайте с различни цветове, за да създадете свой собствен стил. Управлявайте свое собствено студио за ноктопластика и проявете творчество. Не знаете дали ще ви отиват зелени нокти? С тези игри най-сетне ще можете да разберете отговора!

Гримирането и стилизирането на прически е забавно, но ние имаме някои от най-добрите игри за салони за маникюр, които можете да играете онлайн. Най-хубавото при тези игри за преобразяване е, че те са безплатни. Това означава, че можете да използвате времето си, за да оформите перфектния маникюр, като използвате цветове, дизайни, мотиви и други. Когато сте готови да започнете отначало, всичко е лесно и не е нужно да почиствате ноктите!
Едно от любимите ни заглавия в тази категория е Fashion Nails Saloon. Тази флаш игра за салон за маникюр дори ви позволява да си изберете гривни. Можете да играете отново и отново и да измисляте хиляди дизайни и стилове за ноктите си, ако имате време за това. Единствената граница е вашето въображение! Салонът на Сами е малко по-различна. Трябва да помогнете на шефа си да настани клиентите и лед това да се погрижите за ноктите им. Можете ли да оцелеете до края на деня? Друга страхотна флаш игра за салон за маникюр, която можете да играете онлайн, е Funky Nail Design. Както предполага името, тази игра ви позволява да измисляте наистина уникални маникюри. Тъй като не се налага да почиствате бъркотията след това, можете да оставите децата си да играят тази игра без да се безпокоите. Имате колкото време ви е нужно, за да измислите мечтания от вас маникюр днес!