Igrai Igri » Момичешки Игри » Игри за обзавеждане » Обзавеждане на стая
9.4 / 10 - 6990

Обзавеждане на стая

В тези забавни игри можете да обзаведете ваша собствена стая. Опитайте нещо ново, така че стаята да съответства на вашия стил. Боядисайте стените, сменете дивана, сложете по-голямо легло. Преди да обзаведете истинската си стая, може да пробвате всичко това тук, за да видите кое ще ви хареса...или пък играйте за удоволствие!

Колекцията ни от Flash игри с декориране на стая са сред най-добрите, които можете да играете онлайн безплатно. Независимо от вкусовете ви, със сигурност ще намерите нещо, което да ви допадне съвършено. Тези игри не са пълни с екшън и приключения, но могат да ви дадат развлечение за часове наред. Най-хубавото е, че се играе безплатно онлайн. В Моята Нова Стая 2, целта е да превърнете стаята си в най-готиното свърталище за приятелите си. За да направите това, обзавеждате и декорирате спалнята си с различните предмети на разположение. Когато приключите, може да отстъпите назад и да видите колко добре изглежда стаята благодарение на уменията ви в интериорния дизайн.
За още по-трудно предизвикателство, в Design your own Locker имате по-малко пространство за украсяване. Въпреки това, тази игра с декориране е интересна. След като приключите с украсяването на гардероба, можете да започнете отначало и да излезете с различен дизайн. За феновете на класическите модели кукли, Barbie Pink Room е много приятна. В нея декорирате стая с материали и украси на кукла Барби. Някои момичета ще полудеят по тази игра и ще искат да играят часове наред докато сътворят най-добрия дизайн.