Igrai Igri » Детски Игри » Dora
7.8 / 10 - 3977

Dora

Всички обичат Дора Откривателката. Това смело малко момиченце се впуска в най-щурите приключения, докато в същото време ви учи на най-разнообразни неща. Сега вече може да впуснете в приключения заедно с Дора!

Погледни Картата! За феновете на Дора-изследователката имаме страхотна колекция от най-добрите онлайн флаш игри с Дора. Най-добрата част е, че можеш да ги играеш безплатно когато пожелаеш. За децата, които обичат някои от героите в това детско хитово шоу, сме сигурни че има игра, която ще ги развлича. Като проста игра с пъзел, която ще развлича децата и ще ги забавлява виж Dora Mix Up. Със страхотното изкуство от шоуто на Дора, включително приятелите на Дора, това е страхотна видео игра за по-малките деца. Ти можеш да играеш тази безплатно онлайн както другите игри в този раздел.
В Dora Strawberry World децата трябва да помогнат на Дора да събере ягоди. Всяко ниво има специален плод, който децата могат да търсят и да опитат да го намерят навреме. Изчистването на всички плодове позволява на играча да премине на следващото ниво. Играта става по-трудна, но никога не е прекалено трудна за по-малките деца. За забавление с малко каране опитай Dora Friends Offroad. Това е офроуд игра, която представя Дора и нейните приятели. Шофирането е страшно забавно, но ние мислим че някои деца ще харесат просто факта, че Дора е в играта. Така или иначе това е една от най-добрите флаш игри с Дора, които имаме.