Igrai Igri » Детски Игри » Сортиране
8.3 / 10 - 4055

Сортиране

Обичаш ли загадки? На правилното място си! В тези страхотни игри трябва да подреждаш, чистиш и организираш много различни предмети. Страхотен начин да прекараш малко време!

Нашите Flash игри със подреждане на неща са чудесни за уплътняване на малко време. Играят се лесно, но са занимателни и приятни. Повечето от заглавията са пригодени за по-малки деца, с които те ще се забавляват, докато се опитват да почистят и организират различните екрани. В Време за Почистване, трябва да помогнете за разчистване след лудо парти. Ако свършите навреме, може да разчистите нивото и да опитате отново, ако желаете. В тази игра с подреждане, малките ще се увлекат с часове, докато се опитват да почистят след голямото парти.
За образователна игра, която е забавна, опитайте Caroline's Room. В нея трябва да почистите детска стая, като поставите всичко на мястото му - преди времето да изтече. Колкото по-скоро изпълните задачата, толкова повече точки получавате. Друга страхотна онлайн игра с почистване на стая е Стаята на Пинки. В нея също играете срещу хронометър, но ако се справите добре, ще можете да продължите по-нататък. Играта е не само увлекателна, тя помага на децата да научат колко е важно да поддържат стаята си подредена!